Община Сливен

Поздравление от областния управител на Сливен Татяна Петкова послучай Световния ден на здравето... Фестивал на здравето

------------------------------------
07.04.2017 / 09:11

За мен е особено удоволствие да приветствам всички Вас - български лекари, сестри и здравни работници, по повод 7 април – Световния ден на здравето и професионален празник на медицинските специалисти!

Изказвам искрена благодарност за Вашия всеотдаен труд в името на доброто на пациентите - труд, който заслужава дълбокото признание и уважение на цялото ни общество.

Пожелавам Ви здраве, лично щастие и много нови успехи във високохуманната им професия. Убедена съм, че чрез Вашия професионализъм, умения, грижи и всеотдайност всички ние ще се чувстваме по-спокойни и по-сигурни в бъдещето.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Фестивал на здравето по повод Деня на здравето – 7 април организират Младежки информационно-консултантски център, Младежки дом, Младежки общински съвет – Сливен и доброволци по програма „Еразъм+” на ЕС, съобщи за Радио „Фокус“ – Сливен директорът на Младежкия дом Таня Ефтимова.

Събитието ще се състои на 8 април /събота/ от 11.00 часа в Парк „Юнак”- Сливен. „Идеята за Фестивала е на самите младежи. Когато говорихме за здравословен начин на живот, те решиха да организират Фестивал, на който с много движение, смях и музика да покажат какво всеки може да направи за здравето си“ – коментира Ефтимова.

В събота в парка ще има йога на смеха, Зумба маратон, скачане на въже и спортни игри с Радост и Ясен, уъркшоп с Кирил, който ще демонстрира фокуси, демонстриране на фрешове и друга здравословна храна, уъркшоп с детски танцов ансамбъл „Тракийче”. Участниците ще могат да танцуват заедно с Младежка танцова формация S.W.A.G., за ходят по лента, а в края събитието да чуят духовата музика на Младежки оркестър „Карандила Джуниър”.

Организаторите се надяват на хубаво време и канят всички да се раздвижат, да се повеселят във Фестивала на здравето.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев