Община Сливен

Поредни успехи за новозагорските колоездачи от КК "Загорец 1880"

------------------------------------
05.04.2017 / 12:47

Новозагорските колоездачи от КК „Загорец 1880” Койчо Митев и Габриел Грозев оглавиха челните позиции при двете възрастови групи в третия кръг на Черноморската лига „Спринт” в с. Равда за едноименната купа.В категория „Младша възраст” трофея спечели Койчо Митев – първи успех за него във веригата. Той се състезава с рекорден брой участници – трийсет и четирима.

Младата ни спортна надежда завърши първи шестте обиколки на трасето с дължина 1240 м. При по-големите момчета безапелационно се наложи отново Габриел Грозев. Това е трета поредна победа за него. Той надделя с лекота при дванайсетте обиколки на трасето над останалите 31 колоездачи.

Още преди първия от четирите спринта, стана ясно, че и този път колоната ще трябва да се съобразява с темпото на нашето момче. Колоездачът на „Загорец 1880” показа похвална непримиримост по пътя към третия си пореден златен медал.

Нещо повече – Габриел взе максимума от точки – ярко доказателство, че в Новозагорско дисциплината „колоездене” продължава да е на почит и се работи упорито и всеотдайно с много хъс и воля. Организаторите поздравиха президента на клуб „Загорец 1880”, Румен Стоянов и за това, че е съумял да изгради победоносен колектив – сплав от кадърни треньори и състезатели.

Обстоятелство, което доста натежава при определянето на Нова Загора за домакин на старт от Лигата. Поздравления за отличната работа заслужи и треньорът Койчо Шивиков, който отскоро работи с момчетата, но за това кратко време е съумял да ги подготви да дадат най-доброто от себе си.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев