Община Сливен

Бюрото по труда в Сливен набира кандидати за работа в туристическия сектор на Германия

------------------------------------
05.04.2017 / 09:06

Кандидати за работа в туристическия сектор на Германия набират от Бюрото по труда в Сливен. Предлагат се работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в хотели и ресторанти, разположени из цяла Германия, както и работни места в областта на системната гастрономия в ресторанти за бързо хранене. Заплатите са от 1500 до 2300 EUR в зависимост от професията, професионалната квалификацията, професионалният опит, региона и от колективните договори. Работното време е на пълен работен ден, 40 часа/седмично, както и на смени за системна гастрономия.

Работодателят оказва подкрепа при наемането на жилище по време на договора. Кандидатите трябва да изпратят по електронна поща Автобиография в EUROPASS формат задължително на немски или английски език; кратко мотивационно писмо; диплома за завършено професионално образование; сертификати в оригинал и с превод; документи за образование по специалността; препоръки от предишни работодатели (при наличие).

Всички документи трябва да са с превод на немски и/или английски език. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта, които ще се провеждат от представители на ЦЧСП-Магдебург и Бремен, както и с двама немски работодатели. Интервютата ще се провеждат на немски език. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев