Община Сливен

Бюрото по труда в Сливен набира български готвачи за Южна Англия

------------------------------------
30.03.2017 / 15:12

Български готвачи в Южна Англия набират от Бюрото по труда в Сливен.

За трета година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството.

Предлагат се работни места, както за сезонна, така и за постоянна заетост. Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, отстъпка при хранене в ресторанта – 50% процента през работни часове и 25% в останалото времe, и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 8,20 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Работодателят ще проведе интервюта с одобрените по документи лица на 3 април в Пловдив, на 5 – ти в Бургас и на 6 април във Варна.

Заинтересованите трябва да изпратят CV на английски език на e-mail D.Piryankova@az.government.bg с посочване на позицията, за която кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 31 март.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев