Община Сливен

Над 130 изпълнители ще участват в националния фестивал „Цветен камертон“. Жури ще са Тони Димитрова, Теди Кацарова и Хайгашод Агасян

------------------------------------
29.03.2017 / 09:13

Четиринадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика „Цветен камертон“ ще се състои на 8 и 9 април 2017 година в Сливен. Досега са получени около 130 заявки за участие, съобщи на пресконференция зам.-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова.

„Тази година ще предадем по-различна визия на фестивала, провокирани от различните музикални формати, посочи Чиликова. Поканихме за жури певиците Тони Димитрова и Теди Кацарова, композиторите Хайгашод Агасян и Светослав Лобошки. Поради големия интерес ни се наложи да организираме 2 сцени – зала „Сливен“ и салона на Държавния куклен театър. Ще включим в журито и двама преподаватели по музика от сливенски училища”, каза още зам.-кметът.

Водещи ще бъдат ученици от Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ и Профилирана гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“.

Организатори на фестивала са община Сливен и Центърът за подкрепа за личностно развитие.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев