Община Сливен

Стефан Радев: Народните представители от Сливен трябва да бъдат наши посланици в централната власт

------------------------------------
28.03.2017 / 13:02

"Всеки от народните представители от Сливен трябва да бъде наш посланик на всякакво ниво в държавното управление и централната власт. Ако всички работят в интерес на града ни, би било много добре", коментира кметът на общината Стефан Радев. На въпрос за какво разчита на новоизбраните депутати, той заяви, че Общината има много проекти, по които няма движение през годините. По отношение на текущите задачи - на първо място е приемането на Оздравителния план, въпреки че това зависи не от народните представители, а от Министерството на финансите.

 

Кметът благодари на гражданите на общината за това, че са гласували активно на 26 март. Според него, това е важно за демокрацията в България. "Благодаря на всички, свързани с организацията на изборите, на членовете на секционните комисии, на застъпниците на отделните партии и на общинската администрация за добрата организация, така че изборният ден да протече стегнато и спокойно", каза още той.

 

Радев напомни, че 7-дневен е срокът за премахване на агитационните материали и следва представителите на политическите партии да предприемат мерки и седем дни след изборите да няма останали плакати от кампанията. Глобата за нарушителите е от хиляда до 5 хиляди лева.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев