Община Сливен

В Нова Загора ще се проведе шестото издание на ученическия театрален фестивал "Арлекин 2017"

------------------------------------
28.03.2017 / 10:18

“В далечно царство, през девет земи в десета, имало …..”. На тази, а и още много други чудни приказки, фантастични и реални истории ще се насладите през трите дни на Шестото издание на театралния фестивал „Арлекин 2017”.

Театралното вълшебство, организирано за поредна година от Община Нова Загора и СУ „Христо Ботев” ще се проведе от 29 до 31 март в театър „Минко Балкански”.

На сцената с много любов, за Вас ще играят ваши връстници от близо и далеч: Правец, Карнобат, Харманли, Пловдив, Кърджали, Несебър, София, Нова Загора и др. Ще бъдат представени емблематични произведения като: „Принцесата и граховото зърно” от Мария Донева, „Малкия принц” от Антоан дьо Сент Екзюпери, „Момчето–звезда” по Оскар Уайлд, „Пинокио” по Карло Колоди, „Криворазбраната цивилизация” по Добри Войников, „Женско царство” от Ст. Л. Костов, „Михал” по Сава Доброплодни и много други.

Уважаеми родители,

Подарете на децата си едно чудно пътуване през света на измислиците и реалността. Събудете детското в себе си и се забавлявайте заедно с малките палавници.Учете се от тях на искреност и фантазия. Отворете душата си и потънете в нашата красива, цветна, забавна, смешна, романтична, понякога тъжна, но винаги с щастлив край приказка.

Очакваме Ви!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев