Община Сливен

Д-р Събина Петканска благодари на всички, които я подкрепиха на тези парламентарни избори

------------------------------------
27.03.2017 / 20:24

Тя изказва благодарност на онези, които са били до нея по време на предизборната кампания, помагали са и са я насърчавали да се бори. "За мен е чест толкова много хора безкористно и всеотдайно да ми заделят от времето си, да споделят с мен своя опит, да ме подкрепят", казва д-р Петканска.

 

"Искам да благодаря на всички за подкрепата. На всеки един от вас, приятели мои. За мен получените 1 131 преференции не са просто гласове. За мен това е вашата приятелска ръка, вашето рамо, вашата оценка за мен.Дори не бих могла да опиша колко много значи вашата подкрепа. Още веднъж ви благодаря", пише в личния си профил д-р Петканска.

 

Тя допълва, че за нея е било чест да бъде част от кандидат- депутатската листа на БСП за БЪЛГАРИЯ , благодари за предоставената и възможност, и пожелава успех на своите колеги, които ще представляват Сливен в следващото Народно събрание. "Ще продължа да работя за идеята, за каузата, да отстоявам ценностите, които представих по време на предизборната кампания. Ще се опитам да бъда полезна, тук, на място, в Сливен, който всички обичаме " , казва още д-р Събина Петканска - Вълева.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев