Община Сливен

С празничен концерт завършиха проявите по случай патронния празник на СУ "Константин Константинов" в Сливен

ОИУУ
25.03.2017 / 12:30

Празничен концерт по случай патронния празник на СУ "Константин Константинов" се състоя в зала "Зора" в Сливен. В него се включиха учители, бивши и настоящи възпитаници на училището. Те представиха разнообразна програма с песни и танци, която продължи близо два часа. Сред официалните гости на събитието бяха кметът на община Сливен Стефан Радев, председателят на Общинския съвет Димитър Митев и заместник-кметът Пепа Чиликова.

 

Кметът Стефан Радев приветства усилията и труда на преподавателите и учениците за провеждането на разнообразната програма по случай патронния празник на училището, която започна на 20 март. "Константин Константинов е емблематична фигура в българската литература и аз приветствам стремежа учениците да се възпитават в любов към неговото творчество", каза в словото си Радев. Той отбеляза, че СУ "Константин Константинов" е едно от най-добрите в града, в което работят авторитетни преподаватели. Според него, с всяка изминала учебна година подготовката на учениците повишава все повече своето качество и доказателство за това са отличните резултати на учениците.

 

С концерта завършиха проявите по случай патронния празник на едно от най-големите училища в Сливен. Част от средствата от продажбата на билети ще бъдат дарени за кампанията на Общината "Да спасим паметника на Шести артилерийски полк".

 

През изминалата седмица се проведоха литературни четения на приказки от Константин Константинов, състезания, кулинарно шоу, пленер по живопис, изложба на хвърчила, рисунка на асфалт, спортен празник и др.

Още снимки от новината

мкккк
иуу

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев