Община Сливен

Таско Ерменков се изплаши от дебат с последния в листата на ГЕРБ-Сливен

------------------------------------
24.03.2017 / 20:00

Водачът на кандидат-депутатите на БСП в Сливен, софиянецът Таско Ерменков се изплаши и избяга от дебат с последния в листата на ГЕРБ Тодор Георгиев.

Диспутът трябваше да се проведе тази вечер в ефира на местната телевизия. Регламентът за него бе изготвен в сряда, като ПП ГЕРБ излъчи като свой представител известният сливенски бизинесмен Тодор Георгиев. Георгиев е акционер и търговски директор на голяма местна фирма, организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ в Сливен, дванайсети в листата за предстоящите избори.

В последния момент обаче социалистът Ерменков, който е непознат за сливналии и напоследък прави неистови усилия да се изкара с тукашни корени, явно се изплаши. Решението му да не застане пред сливенските граждани срещу представителя на ПП ГЕРБ ощетява не толкова телевизионните зрители, колкото неговата партия БСП и сливенските гласоподаватели.

По подобен начин Ерменков се кри от избирателите си и през последните 2 години и половина, откакто е народен представител от Сливен, и дори не отчете пред медиите работата си като депутат и какво е свършил за града и региона. Очевидно, защото няма с какво да излезе пред хората и защото нищо не е направил. Иначе по време на предизборната кампания проявяваше свръхактивност в обещанията и популизма.

А оценката за Ерменков или "Радулов", както е агентурното му име според неговото досие в Държавна сигурност, е дадена от комунистическите му шефове преди почти 30 години: "В отделни моменти показва признаци на боязън... В усложнена обстановка на моменти губи самообладание и не може да контролира емоционалните си реакции". Това пролича и тази вечер.

Вярваме и сме убедени, че сливенските избиратели ще повторят в неделя оценката за Ерменков/"Радулов" и неговата партия и няма да допуснат връщане към миналото!

Припомняме, че предизборната кампания в България бе открита в национален ефир с дебат между Десислава Танева, водач на листата на ГЕРБ в Сливен, и Таско Ерменков. По мнението, както на професионалистите, така и на всички зрители, този дебат бе спечелен безапелационно от Десислава Танева.

ПП ГЕРБ призовава в неделя сливналии да послушат сърцето и разума си и да изберат местните хора, а не "парашутистите", реалните решения, а не демагогията!

Гласувайте за Сливен с номер 11!

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев