Община Сливен

Кметът Стефан Радев издаде заповед за забрана продажбата, сервирането и употребата на алкохол в изборните помещения

------------------------------------
24.03.2017 / 17:55

Кметът на община Сливен Стефан Радев издаде заповед за забрана на продажбата, сервирането и употребата на алкохолни напитки в изборните помещения и непосредствено прилежащите им територии в административно - териториалните граници на община Сливен в изборния ден на 26 март 2017г. от 07.00 ч. до 21.00 часа.

Целта е осигуряване на условия за нормално и спокойно протичане на изборния ден в населените места при произвеждане на изборите за народни представители. Забраната не се прилага в останалите места, както и при провеждането на семейни тържества и ритуали /сватби, кръщенета и тъжни обреди/.

В заповедта е посочено, че се забраняват масови прояви на открито на територията на общината, създаващи предпоставки за нарушаване на обществения ред в предизборния ден на 25 март и в изборния ден.

Изпълнението на заповедта е възложено на началника на РУП към ОД на МВР и отдел “Общинска икономика и защита на потребителите” на Община Сливен. Контролът е възложен на секретаря на общината и началника на РУП-Сливен.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев