Община Сливен

Борислав Миланов: Единствено дясно-центристко правителство ще осигури стабилност на страната

------------------------------------
24.03.2017 / 15:38

„Коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ води позитивна и открита кампания. Бяхме честни към избирателите, не си позволихме нито веднъж да обещаем нещо, което не може да изпълним. Застанахме пред българските граждани с конкретни цели и предложения. Представихме програма с ясни приоритети, насочена към икономически растеж, правов ред, качествено образование и достъпно здравеопазване“, заяви Борислав Миланов по време на закриването на предизборната кампания на коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ в Сливен.

 

„След броени часове ще трябва да направим своя избор, а възможностите са две – дясно-центристко управление, водещо до сигурност и стабилност в страната, или управление на левицата, афишираща себе си като „промяната“. За да разберем какво точно разбират другарите под промяна и реформа на статуквото, трябва единствено да си припомним времето на досегашните им управления – на първо място Лукановата катастрофа, когато стоките изчезнаха, инфлацията „изяде“ спестяванията на хората, а държавните пари се преразпределиха в „правилни“ ръце.

 

Това обаче бързо се забрави и след четири години социалистите отново обявиха, че са готови за „промяна“. И тя не закъсня. Дойде Виденовата зима с фалит на банките и хиперинфлация. През 2005 г. в царска коалиция пак обещаха да „оправят“ държавата, но този път в съотношение 8:5:3. За да стигнем до модела „КОЙ?“ и управлението на Орешарски. Лозунгът на социалистите тогава бе „Да върнем България на хората“. И я върнаха, но на един човек. Корпоративна търговска банка фалира, а няколко милиарда изчезнаха. Разбира се тази „промяна“ се случи с общи усилия и помощ от приятел в лицето на тогавашния коалиционен партньор ДПС“, коментира Миланов.

 

„Добре е също да знаем колко ще ни струва тази „промяна“ и кой ще плати за нея. Когато обещаваш на хората по-високи доходи, следва и да им кажеш откъде ще вземеш тези средства. Нов заем и поредният държавен дълг? По-високи данъци? Какво следва оттук нататък?“, запита Миланов.

 

„Сега отново ни призовават да поискаме промяната, разчитайки на късата памет на избирателите. Нека покажем, че не искаме „нов икономически модел“ и „реиндустриализация“, не искаме повече да увеличаваме ролята на държавата в икономиката и да се роят държавно субсидираните предприятия, които ще съществуват с наши пари. Напротив, искаме държавата да бъде единствено гарант за следването на общи правила и съблюдаването на реда в секторите от публичната среда като образованието, здравеопазването, правосъдието и сигурността“, заяви водачът на Реформаторите.

 

„Днес повече от всякога България има нужда от силно дясно-центристко правителство, което да продължи реформите и да гарантира, че постигнатите резултати ще бъдат запазени. Коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ ще бъде представителят на десните избиратели в 44-то Народно събрание и гарант, че страната ни ще запази поетия курс по отношение на НАТО и Европейския съюз“, заяви Миланов.

 

„Всеки глас за коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ е важен. Вотът за други десни формации, които са маргинални по резултат, ще доведе до разпиляване на гласове и те ще се разпределят между първите по резултат политически сили“, заключи Миланов.

 

Коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ е с номер 21 в интегралната бюлетина.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев