Община Сливен

Кандидат-депутатите от ГЕРБ потвърдиха ангажиментите си към гражданите и призоваха Сливен да гласува с номер 11

------------------------------------
24.03.2017 / 15:40

Кандидат-депутатите от ГЕРБ потвърдиха ангажиментите си към гражданите и призоваха Сливен да гласува с номер 11

ГЕРБ закри по нетрадиционен начин предизборната си кампания в Сливен. Кандидатите за народни представители се срещнаха с медиите в най-старата спортна зала в града - "Асеновец". Реконструкцията на съоръжението е една от местните каузи, за която депутатите от ГЕРБ ще се борят в следващия парламент.

"Надявам се България след понеделник да има правителство с перспектива 4-годишен мандат, което да обедини и успокои народа и да посрещне предизвикателствата на усложнената външно-политическа обстановка.

Ние, като кандидати от Сливен, ще продължим да се борим за приоритетите на местната общност. Искаме да потвърдим нашия ангажимент, ако получим мандат на 26 март и ГЕРБ управлява, ремонтът на зала "Асеновец" да бъде подкрепен и да открием тук следващата си предизборна кампания" - заяви водачът на листата Десислава Танева.

Д-р Васислав Петров, Веселина Тонева, д-р Тодор Бакалов, Милен Петков, Радост Енчева, Стефан Кондузов, Андрей Андреев и Тодор Георгиев споделиха впечатленията си от предизборната кампания. Те посочиха предимствата на ГЕРБ и сливенската листа. В нея няма "парашутисти", а само местни хора, които не разчитат на популизма и лъжливите обещания, а познават проблемите на Сливен и сливналии, на гражданите и бизнеса и предлагат реални решения.

"Ние бяхме толерантни от самото начало. Цялата кампания на основния ни опонент беше построена изцяло върху отрицание, негативизъм и лични нападки. Тяхната запазена марка са оплюването и лъжите, а за пореден път при срещите си с хората се убедих, че народът не иска това.

Радвам се, че в нашата листа има 12 успели личности от сливенския край, които са дали своя принос за обществото, включително и извън професионалната си кариера.

Най-тъжната гледка, която може да се види в предизборна кампния, е да посетиш села и квартали и да видиш хотели, където са се настанили за 30 дни чужди хора с чужди екипи, които обикалят из Сливенско, за да събират гласове. Няма по-тъжна и по-обидна картина за една местна общност" - коментира Десислава Танева.

Кандидатите за народни представители призоваха сливналии да гласуват на 26 март и да подкрепят с номер 11 реалните хора, които предлагат реални решения за Сливен и България.

 

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев