Община Сливен

Десислава Танева: В кампанията на водача на листата на БСП - Сливен единствена опорна точка е да плюе върху мен

------------------------------------
23.03.2017 / 15:16

2016 година ГЕРБ остави държавата в изключително добро финансово състояние и с втория по големите растеж на икономиката от всички икономики на страните членки на ЕС. Амбицията на ГЕРБ е при мандат на управление този темп на икономически растеж да се увеличи".

„Нашето виждане е най-логичното и най-нормалното и единствено възможното. На пазарен тип взаимоотношения, в прозрачна среда, с махане на бюрокрацията и стимулиране на още по-голям растеж на икономиката, за да има доходи“, каза още Танева. Тя допълни, че ГЕРБ винаги е доказвал толерантността си в кампанията. „Сега в кампанията на водача на БСП в Сливен единствената опорна точка е плюене върху мен на всяко събрание, което безспорно предизвиква комични усмивки, но всичко има някаква граница на нормалното. Когато тя се премине, всичко придобива вид на гротеска и води до това да имаме все по-дълбоки политически проблеми, да не искат да гласуват хората. За всички тези процеси отговорност носи всеки един участник по веригата“, каза още Десислава Танева.

По думите й ГЕРБ както в Сливен, така и в национален план проявява толерантност. „ГЕРБ има волята да положи всички усилия да се създаде един стабилен кабинет на управление, за да получи страната крайното и необходимо спокойствието, за да заработи и да генерира доходи, за да получат хората това, което желаят“, каза още водачът на листата на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев