Община Сливен

Корнелия Нинова с нов гаф – не демокрацията, преходът й отнел много!

------------------------------------
23.03.2017 / 11:00

Лидерът на БСП сътвори нов гаф в студиото на Нова ТВ. Докато се обясняваше за скандалния си статус във Фейсбук, чрез който обяви, че демокрацията й е отнела много, Нинова сътвори нова издънка – не демокрацията, а преходът и отнел много. Първоначално тя се опита да обясни, че тенденциозно коментирали статуса и за демокрацията. Тя имала предвид Бойко Борисов, който управлявал държавата с есемеси, така уволнил и Иван Гарелов. Освен това извадили думите й от контекста, но въпреки увъртанията Нинова се съгласи с водещите, че не е формулирала правилно мислите си, защото в разговорната реч може и по-свободно изразяване, но в писаната – думите трябва да са точни. Тя получи от водещите шанс да преформулира мислите си като каже – как би искала да изглежда изречението за демокрацията.

 

Не демокрацията – преходът ми отне много, заяви социалистката. В стремежа си да се измъкне от единия капан, тя попадна в нов. Корнелия Нинова е един от галениците на този „лош“ преход. На съвсем млада възраст – само 28- годишна, е избрана от тогавашното ръководство на Държавата, управлявана от СДС, да стане шеф и да приватизира няколко стратегически дружества за жълти стотинки и с много преференции. Този преход я направи богата, даде шанс на сина й да учи в САЩ, независимо колко е талантлив и умен. В България винаги е имало читави деца, но в годините на комунизма, който предшестваше прехода към демокрация, това не можеше да се случи. Благодарение на този преход Нинова от Крушовица е вече няколко мандата в парламента, а от година е лидер и на БСП. Както се казва по нашите земи – дай бог на всеки такъв преход.

 

Лидерът на социалистите обаче извърши най-голяма манипулация, внушавайки, едва ли не, че лошият преход, който и е отнел много, е продукт и дело на някакви други тъмни сили. В действителност режисьорите и сценаристите на този преход бяха от БКП и ДС, а изпълнителите - от БСП и мутиращото ДС. Но днес Нинова смята, че грешките на прехода са на целия политически елит, довел до създаването на паралелната държава.

"Фактор"
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев