Община Сливен

Скандално! В ПМГ „Добри Чинтулов” ще бъде открит... руски център!

------------------------------------
22.03.2017 / 11:15

В смутно време, когато прогресивната българска общественост води битки за европейското бъдеще на България, в Сливен създават… руски център. В съобщението се казва:

„Руски център, създаден с подкрепата на Правителството на Москва, ще бъде открит в ПМГ „Добри Чинтулов“ - Сливен.

Гости на откриването ще бъдат извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация в Република България Анатолий Макаров, генералният консул на Руската федерация Сергей Лукьянчук, директорът на Дома на Москва в София Борис Громов, възпитаникът на гимназията и бивша на ЦК на Комсомола Станка Шопова, председател на Фондация "Устойчиво развитие за България" и изпълнителен директор на СОК "Камчия", представители на Руското посолство, възпитаници на гимназията, учители и ученици. Събитието е предвидено за 10 часа на 24 март 2017 г.

Центърът е оборудван с компютри, интерактивна дъска, мултимедиен проектор, мултифункционално устройство и всичко необходимо за една съвременна класна стая. Предвижда се, освен часове по руски език, в него да се организират форми за квалификация на учители по руски език, школи и курсове по руски език, съвместни изяви със сдружението „Отчий дом“.

Коментарът оставяме за читателите, а отговор – от директорката на гимназията Марияна Милева.

 

„Седмица”

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев