Община Сливен

Иван Славов (Коалиция "АБВ - Движение 21"): България да бъде Държавата на народа си

------------------------------------
21.03.2017 / 20:41

„През последните 7-8 години България е в пълен икономически застой и в безпътица. Т.н. "оживление" се гради в огромна степен върху европейски средства, насочването към харчене на които е твърде дискусионно!... Доходите на хората почти не помръдват-животът поскъпва. А ние сме в политическа криза-доверието в държавните институции, към всички политици (с изключение на ЕДИН) се срива, ескалира противопоставянето срещу лекари, сре щу учители, срещу полицаи...”, заяви кандидатът за народен представител и водач на Коалиция „АБВ – Движение 21” в Сливен Иван Славов.

 

Кандидатите от Коалицията ще работят за компетентност и грамотност в управлението на държавата, на институциите, които я представляват. Тяхната цел е и съхраняване на кадърните и да дават път на кадърните хора!. Кандидатите за народни представители са срещу провеждането на реформи "на парче" и приемането на закони, писани "на коляно", срещу скандализирането на обществото за сплотяването на българските граждани, както и за общество без агресия, да уважаваме другите, да спорим с думи, не със сила.

 

„Държавата България има нужда да се възстанови доверието между институциите. Хората да са убедени, че държавата стои зад всеки от нас, но и че всеки от нас стои зад държавата.” Силна държава означава възраждане на духа, на културата, на ценностите на народа ни. Означава възраждане на родолюбието и на самочувствието ни на българи.Ще работя за обединение в името на национални интереси и цели. Означава също и СИЛНА ИКОНОМИКА”, изтъкна още Иван Славов.

 

В нея държавата активно участва и развива сектори, важни за благоденствието на народа, означава и национална сигурност. Означава подкрепа за малкия и средния бизнес, на предприемчивостта и особено на младостта. Силна държава означава и социална справедливост!... Държава, която не само

подпомага социално слабите и уязвимите, но и всеки гражданин-според нуждите, според материалното му и социално положение. В тази държава приоритет са младите и безработните, младите семейства, раждането и отглеждането на децата.

 

„В нея най-предно място даваме и на достъпното и качественото образование и здравеопазването, на гарантирания достоен живот на възрастните хора. Нямам съмнение в България, че може да бъде ДЪРЖАВАТА НА НАРОДА СИ! Зависи от нас!”, добави още кандидът за народен представител.

 

Коалиция АБВ и Движение 21 са с бюлетина № 8

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев