Община Сливен

Продължават срещите на кандидатите на ДПС със сливенските граждани

------------------------------------
21.03.2017 / 17:37

Продължават срещите на кандидатите на ДПС със Сливенските граждани. Днес водачът на листата г-н Янко Янков проведе срещи с членовете на различни клубове на територията на община Сливен. Основният акцент на срещите беше, че ние оценяваме предстоящите предсрочни парламентарни избори като изключително важни и ключови за развитието на страната в следващите години.

Светът е изправен пред сериозни геополитически и икономически промени. Нашата Обединена Европа е изправена пред проблеми, които могат да доведат до разпад на Съюза и поради това трябва да се намери „модус вивенди“ за да съхрани единството и бъдещето си.

Мигрантската вълна, сигурността на гражданите, икономическите проблеми породиха сериозни националистически и дори ксенофобски настроения. Политическите партии и движения, които представляват тези настроения печелят все по-голям политически терен и тласкат ЕС към разпад.

ДПС вижда като основен външнополитически приоритет на страната запазването на ЕС чрез неговото реформиране. Ние искаме България да има активна роля в този процес и да използва инструментите на председателството на ЕС, което ни предстои да поемем от 01.01.2018г. За да се случи това системните политически партии трябва да могат да съставят стабилно мнозинство и да излъчат силно правителство след ПИ-2017.

България е в криза поради липса на консенсус и приемственост по националните ни приоритети след влизането ни в ЕС. Острото политическо противопоставяне и езикът на омразата между политическите субекти, доведоха до разделение на нацията. Като следствие от това страна навлезе в продължителен период на политическа нестабилност и икономическа застой.

Движението за права и свободи, с подкрепата на всеки един от вас, чрез вашето доверие поема ангажимент да търси консенсус по определяне на националните цели на България за борба с бедността, преодоляване на демографската криза, активна външно-политическа роля за реформиране на нашия общ дом Европа, не на две скорости, а с равни възможности и дивиденти за всички негови граждани.

Убедени сме, че Сливенските граждани ще подкрепят такъв подход, за което искаме предварително да им благодарим.

ДПС е с номер 9 в бюлетината.

Купуването и продаване на гласове е престъпление.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев