Община Сливен

Зам.-кметът Пепа Чиликова участва в радиопредаване на Клуба по журналистика в гимназия „Дамян Дамянов“

------------------------------------
21.03.2017 / 15:57

„Да бъдеш заместник-кмет е преди всичко отговорност. Работа, която се състои в непрекъснато търсене на решения, на правилните начини да изпълниш задачите си така, че да се справиш с всички ситуации, които в повечето случаи са спешни“. Това заяви зам.-кметът по хуманитарни дейности в Община Сливен Пепа Чиликова в интервю за радиопредаване на клуб „Радио и телевизионна журналистика“ в Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“, с ръководител Добринка Иванова.

Пепа Чиликова отговаря на въпроси за образованието, за интересите на учениците и ангажираността им към спорта. Тя увери, че ръководството на общината се старае, според възможностите си, да подобрява условията за младите хора в Сливен.

 

Сред другите гости на предаването бяха говорителят на Областната дирекция на полицията Първолета Мандинска, уредникът от Регионалния исторически музей Дора Пондалова и Иван Темелков - спасител от екипа на сливенската пожарна.

Радиопредаването се проведе в мултимедийната зала на гимназията. В клуба по журналистика участват осем деца от 7-ми, 8-ми и 9-ти клас.

„Заниманията на учениците като репортери продължават. Предстои да се запознаят и с работата в телевизията“, каза ръководителят на клуба –журналистът Добринка Иванова.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев