Община Сливен

Божидар Кисьов (КТ "Подкрепа"): Апелирам за правителство на национално съгласие

------------------------------------
21.03.2017 / 09:55

България е в състояние на победена страна след дълга и продължителна война, загубила милиони от своето население, с катастрофално намален трудов, икономически и военен потенциал, без водачи и обща кауза, с потъпкан национален дух, примирена и приела своето поражение, неспособна и безсилна да се справи с предизвикателствата и изпитанията на днешния ден и бъдещето.

 

След като по време на т.н. „преход“ бяха погазени всички Божии и човешки закони, в ход е цялостен разпад на системата от норми, ценности и разрушаването на базовите елементи на културата, гарантиращи съществуването ни като народ и държава.

 

В много от селищата и районите в страната е очертана невидима, но ясна полоса, на разделение и противопоставяне между групи от населението с различен бит, култура, традиции и вероизповедания, изпълнени с нарастващ гняв, омраза и ярост един към друг.

 

Унищожената държавност и зловещият ход на процесите в Европа и на Балканите изправиха страната ни пред пропаст, от която няма спасение. Демоните на смъртта от Босна и Косово чукат на националната ни порта.

 

Политици!

Отечеството е в опасност!

 

Прекратете срамните и позорни заигравания със съдбата на измъчения и изстрадал български народ.

 

Политическите боричкания и противопоставяния в този исторически момент са акт на бездушие и държавна измяна.

 

Апелирам, да пренебрегнете личните си чувства, страсти и амбиции, и в името на спасението и съществуването на България, след изборите на 26.03.2017 г. своевременно да съставите правителство на националното съгласие и единство.

 

В нашите земи суверен е българският народ, а не, което и да чуждестранно правителство,политик или дипломат.

 

Съществуването на България и благоденствието на народа ни са над всичко!

 

Божидар Кисьов, Председател на Синдикален регионален съюз- „Подкрепа”,

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев