Община Сливен

Община Сливен ще се състезава с три номинации в Националния конкурс "Read & travel" ( "Чети и пътувай")

------------------------------------
20.03.2017 / 17:05

Община Сливен ще се състезава с три номинации в Националния конкурс "Read & travel" ( "Чети и пътувай"). За голямата награда на журито за най-добро събитие в областта на културния туризъм ще се борят Втори средновековен събор "Помни славата", организиран от крепост Туида, и кампанията "Стани приятел на Сливен" - http://www.read-travel.eu/?page=80&cat=97&lang=bg . В категория "Най-професионални туристически сайтове" с номинация е туристическият сайт на Общината - http://www.read-travel.eu/?page=80&cat=93&lang=bg .

 

Селектирането и представянето на номинациите от конкурса ще бъде направено от журито в рамките на програмата на Международното изложение "Културен туризъм 2017" във Велико Търново от 6 до 8 април. Наградите в отделните категории ще бъдат връчени на заключителната официална вечер на най-престижния форум за културен туризъм в България.

 

Категориите в конкурса са "Най-професионални туристически сайтове", "Най-интересни туристически издания", "Най-ефективни рубрики и публикации по темата на изложението", "Най-оригинални плакати за събития в областта на културния туризъм". Голямата награда на журито е за най-оригинално събитие в областта на културния туризъм за 2016 година.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев