Община Сливен

Цветан Цветанов се срещна със симпатизанти в община Твърдица и Нова Загора

.....
17.03.2017 / 09:01

ПП ГЕРБ проведе среща със симпатизанти в с. Сборище, община Твърдица. В нея участваха председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, Десислава Танева, областен координатор и водач на листата на ГЕРБ в 21-ви МИР-Сливен, и кандидат-депутатите Мария Белова и д-р Тодор Бакалов.

Цветанов, Танева, Белова и Бакалов представиха приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ.

"Политиците трябва да обединяват, а не да разединяват нацията. Няма политик, който не иска да увеличи пенсиите, но трябва да бъдем реалисти. Запознайте се с програмите на ГЕРБ и БСП и ще видите разликата и истинския популизъм при тях. Не е нормално една политическа партия, която иска да да управлява, да казва, че ще опрости лихвите - това го прави БСП, че ще направи здравеопазването безплатно, че ще дават повече пари за социални помощи и пенсии... Откъде ще дойдат, никой не казва. Ние знаем в какво състояние оставиха държавата само преди 2 години - 6 милиарда плати правителството на ГЕРБ, 5,5 процента дефицит. Ние я оставихме в края на 2016 г. с бюджетен излишък, с 3,6% ръст на икономиката, с най-голям ръст на туристи" - каза Цветан Цветанов.

"Твърдица е пример за това, което прави ГЕРБ. Преди Атанас Атанасов от ГЕРБ да стане кмет на общината, тук нищо не беше направен, а кметицата на БСП беше три мандат. Нямаше един забит пирон, една тротоарна плочка сменена, една улица направена. Това, което направи Атанасов е истината. Всичо останало е популизъм, с който трябва да се преборим на 26 март. Аз бях министър на земеделието благодарение на подкрепата, която вие сте давали. Ние сме отчитали добри резултати. Г-н Цветанов е разбрал, че имаме тези качества и благодарениена неговата подкрепа аз бях министър. Със всичките проблеми. Аз за тези две години мога да кажа какво съм постигнала. Само растеж, навсякъде! Мога да се похваля с растежа на производството, което е най-важното, защото това създава заетост. Това е разликата и всеки разумен и прагматичен човек може да я разбере и вярвам, че на 26 март ще изберете реализма и ГЕРБ с номер 11" - каза Десислава Танева.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Нова Загора. В срещата участваха Десислава Танева, областен координатор и водач на листата на ГЕРБ в 21-ви МИР-Сливен, кметът на Нова Загора Николай Грозев, кандидат-депутатите Галя Захариева, Ивайло Енев, Мария Белова и Милен Петков, председателят на общинската организация на ГЕРБ в Нова Загора Сергей Радулов и др.

 

Цветан Цветанов представи пред новозагорци приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Той заяви, че партията отчита като грешка въвеждането на пръстовия отпечатък и в следващ мандат ще бъде заменен с електронна здравна карта. "В сферата на сигурността, предвиждаме да назначим още 1 000 полицаи, да освободим 500 служители, които охраняваха сградния фонд на МВР, въвеждане на видеонаблюдение, ще осигурим нужния финансов ресурс за полицейските автомобили и екипите във всяко населено място", изтъкна той.

 

Цветанов заяви, че при управление на ГЕРБ държавата ще обезпечава до 100 % инвитро процедурите. "Убеден съм, че ще спечелим тези избори. Въпросът е с колко и дали ще можем да съставим стабилно правителство, за да запазим сигурността в страната", каза още Цветан Цветанов.

 

"Нова Загора е емблема на управлението на ГЕРБ в Сливенско. Кметът Николай Грозев беше пръв, след него Твърдица, Котел и Сливен", припомни Десислава Танева. Тя информира пчеларите, че трябва да им се пусне веднага мярка 10 за мобилното пчеларство. По думите й, някои приказки може да изглеждат добре по телевизията, но реалната работа може да се свърши най-добре от експертите на ГЕРБ. "За да можем да работим и да генерираме доходи, държавата трябва да създава условия и единствения екип, който може да гарантира това, е екипът на ПП ГЕРБ", заяви Десислава Танева.

 

Николай Грозев подчерта, че от 32 кметове на населени места в Новозагорско, 26 са от ГЕРБ. "Преди да стана кмет, Нова Загора беше известна с прословутите заменки. Сега промените са факт. Нашите дела са видими. От една страна сме ние с делата, а от другата са тези с обещанията. Нека на 26 март да излезем всички с номер 11. Единствено с ГЕРБ можем да вървим напред", каза Николай Грозев. Той благодари на Цветан Цветанов, че като министър на вътрешните работи през 2009 г. след сигнали на земеделски стопани е изпратил жандармерията за опазване на реколтата и е въдворил ред.

 

Галя Захариева и Ивайло Енев призоваха Нова Загора да подкрепи ГЕРБ: "ГЕРБ е доказателство, че знае и може как да управлява. При нас фокусът е върху хората - да живеят по-добре и да имат по-добро образование. Ние не се плашим от работа и на 26 март ще победим с номер 11".

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Още снимки от новината

.....
.....
.....
.....
.....
.....

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев