Община Сливен

Борислав Миланов: Програмата на Коалиция "РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК- ГЛАС НАРОДЕН" е гарант за стабилността и европейското бъдеще на Бъгария

.....
16.03.2017 / 18:25

„Реформаторският блок ще продължи да бъде гарант не само за модернизацията на страната, но и за ефективното и пълноценно членство на България в Европейския съюз и НАТО“, коментира Борислав Миланов – водач на листата на Реформаторите, по време на среща със симпатизанти в Сливен.

 

„Блокът пое отговорността и участва в управлението на страната в периода ноември 2014 – януари 2017 г., като работи неотклонно за изпълнение на програмата за управление на мнозинството в 43-то Народно събрание. Във всички сектори беше постигнат напредък, благодарение на настойчивите и последователни усилия на народните представители и министри от Реформаторския блок. Нашата програма е базирана на реален управленски опит и поради това е по-фокусирана, по-прагматична и съобразена с ясно осъзнатите реалности и нужди. Усилията ни са насочени към подобряване на икономическата среда, стимулиране на малкия и среден бизнес чрез намаляване на бюрокрацията и административната тежест, както и увеличаване на доходите“, заяви водачът на коалицията в 21-ви МИР – Сливен.

 

По думите на Миланов днес повече от всякога е важно реформите да продължат и да не се допусне колебание и отстъпление от постигнатите добри резултати. „Това е възможно само при наличие на ясна визия, предприемане на конкретни действия и намиране на съгласие за тяхната реализация. Няма да допуснем насочване на цялата политическа и обществена енергия в гръмко говорене за радикални и незабавни промени с неясен практически ефект“, заяви Миланов.

 

Той сподели, че Реформаторският блок работи за трайно обединение на десните хора в България. „Десният вот не бива да се разпилява. Всеки глас за коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ ще попречи на БСП да влезе отново във властта и да ни причини още една политическа криза като тази при управлението на Пламен Орешарски“, коментира Миланов.

 

Коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ е с номер 21 в интегралната бюлетина.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев