Община Сливен

Пошло! Таско Ерменков изръси куп лъжи в стила на „г-жа Лъжа”

Таско Ерменков
16.03.2017 / 11:19

Вчера водачът на листата на БСП-Сливен Таско Ерменков изръси куп лъжи в стила на своята лидерка. Ето „експертната” му оценка за свършеното от Десислава Танева:

„…Прехвалената водачка на листата на ГЕРБ по време на нейното министерстване една стотинка не е дала за Сливен като община, и селата не са получили нито една стотинка... От хилядите семейни фирми, които бяха затворени, една част са на животновъди от Сливенско и немалко хора останаха без препитание на улицата”…

Изречено е в типичния черноглед стил на „г-жа Лъжа” – без всякакви морални и други задръжки. На поканата ни да коментира, Десислава Танева категорично отказа с думите „Не влизам в подобни пошли дебати”.

Затова се поровихме в „Седмица”, където в редица публикации се визира свършеното от ГЕРБ и Танева. Ето част от него:

Държавата е отпуснала 7 млн.лева целева подкрепа за реализирането на инвестиционни проекти в Сливен само за една година. За първи път община Сливен е получила 1 млн. целеви средства за инфраструктурата в селата, голям принос за което има и Танева. На среща с Борисов наскоро кметовете и на другите три общини се похвалиха с милиони за инфраструктурни, социални и други проекти. На Десислава Танева дължим редица инициативи за финансиране и подпомагане на читалища, пенсионерски клубове, фолклорни групи и др. С нейно съдействие и с помощта на ГЕРБ са получили финансова помощ църквите в Ковачите, Мечкарево, Самуилово и др., както и джамията в с.Жълт бряг и т.н., непрестанно биват подкрепяни людете с увреждания, социално слабите, децата с проблеми. Неин е и приносът за откриването на филиала за медицински сестри в Сливен.

Само за сравнение чукнете в гугала „БСП-Сливен дари”, и напразно ще се взирате тамо. Делибалтов, Ерменков и сие, известни с личния си просперитет не си падат по тази част, нито тяхната партия.

Абсолютна лъжа, издаваща и некомпетентност е твърдението на Ерменков за краха на животновъдството и животновъдните фирми. Напротив: броят на отглежданите животни се е увеличил както в Сливенско, така и в странате. Има малък брой закрити фирми поради възрастови проблеми или смърт на стопаните.

В оставащото до изборите време Ерменков, Кольо Милев и сие ще ни засипят с нови порции лъжи. От провалът на едно бивше ченге и един бивш кмет до това на провален политик е само една крачка.

 

Георги Вл. Попов

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев