Община Сливен

Янко Янков:ДПС ще работи за подобряване качеството на живот и гарантиране на правата и свободите

ггг
16.03.2017 / 09:05

Водачът на листата за кандидати за народни представители на Движението за права и свободи в Сливен Янко Янков представи пред избиратели основните принципи, заложени в платформата на партията -борбата с бедността и мерки за преодоляване на демографската криза, ускоряване на икономическия растеж чрез инвестиции. Значимо нарастване на доходите и пенсиите.

 

Кандидатът за народен представител Янко Янков категорично заяви, че българите живеят зле. „ Всички политики, които са обект на грижата на държавата са в окаяно състояние. Здравеопазването е на фатално ниско ниво, от гледна точка на интересите обикновения човек. От гледна точка на международните критерии страната има изключително модерно здравеопазване, но то не може да достигне до всеки български гражданин или може, но срещу много пари, които той ги няма. Това не трябва да продължава така,”, коментира още Янков

 

.Водачът на листата на ДПС В Сливен бе категорчен, че българското образование трябва да се идигне в основен национален приоритет и преодоляване на основния проблем на бизнеса- липсата на кадри. По думите му в България има много висши учебни заведения, но кадрите не обслужват българската икономика. „Пък да не говорим, че тези, които завършват определено ниво на образованието, ако преминат през тест на интелигентност ще се окаже, че са много под необходимите критерии”, заяви Янков.

 

Той добави още, „че кръвта на нацията изтича, без кръв кой организъм може да живее” и попита къде е отговорността на политиците?. Янко Янков е убеден, че мъдростта ще надделее и хората ще бъдат мотивирани от доброто за тях, а не за тези, които избират. Спокойствието и сигурността за живота и имуществото и в най- малкото населено място и социална сигурност- грижа да децата и социално слабите,възрастните , самотните хора и хората с увреждания са сред останалите приоритети на ДПС.

 

„Нашата основна цел е подобряване качеството на живот и гарантиране на правата и свободите. Нека всеки български гражданин да се чувства в родината си щастлив, спокоен , сигурен , готов да отдаде сили, знания и опит за добруването на народа ни и завръщане на децата ни”, каза още кандидатът за народен представител.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев