Община Сливен

Д-р Събина Петканска: Обществото ни има нужда от повече сигурност

------------------------------------
15.03.2017 / 15:26

Обществото ни има нужда от повече сигурност, затова и политиците трябва да се погрижат за нуждите, на тези, които се грижат за нашата сигурност и спокойствие. Това заяви д-р Събина Петканска – Вълева, кандидат за народен представител от 21 избирателен район – Сливен от „БСП за БЪЛГАРИЯ“.

 

Д-р Петканска коментира, че от срещите с хората, както в града, във вилните зони, по селата, става ясно , че системата е доведена до отчайващо състояние. Огромни населени райони се охраняват само от две патрулки. Същото се случва в Сливен и околностите. „Ежедневно четем, какви ужасни неща се случват около нас, особено в малките населени места, където живеят самотни и беззащитни възрастни хора. Ужасно е, когато държавата не може да предостави защита именно на тези, които най- много се нуждаят от нея – слабите, самотните, тези които са безсилни срещу произвола и насилието. Затова съм напълно убедена, че е необходим един изцяло нов закон за МВР, тъй като натрупаните проблеми през годините не могат да се решат с частични поправки“ заяви д-р Петканска. Тя е убедена, че „БСП за БЪЛГАРИЯ“, има воля за нов закон, като за неговото изработване ще бъдат привлечени за консултанти тези, които наистина познават проблема отблизо.

 

 

„Абсолютно убедена съм, че тези, които защитават всички нас от проявите на агресия, на насилие, на беззаконие, трябва да имат увереност в това, че държавата стои зад тях. И правово, и материално“, счита д-р Петканска.

 

„На хората, които наричаме служители на реда, чиито задължения са да служат на обществото и да ни бранят, дори с цената на собствения си живот, трябва да се обърне внимание и да се осигурят условия за работа, ако искаме да има резултат в борбата с престъпността“, категорична бе д-р Събина Петканска – Вълева.

 

Не забравяйте, че ПРОМЕНИТЕ идват с „БСП за БЪЛГАРИЯ“ , номер 10 в бюлетината, и преференция 11

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев