Община Сливен

Борислав Миланов, водач на листата на РБ - Сливен: Стига популизъм и нереалистични обещания

------------------------------------
13.03.2017 / 17:50

Водачът на листата на коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ Борислав Миланов и кандидатът за народен представител Николай Киряков се срещнаха днес със симпатизанти и съмишленици в гр. Нова Загора.

По време на срещата Миланов заяви, че „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ ще работят за формирането на дясно-центриста управленска коалиция, която да възпрепятства връщането на БСП и ДПС във властта.

 

„Социалистите обещават пенсии, заплати и щастливи бъднини. Нашите доскорошни партньори в дясно също се включиха в хора на нереалистичните обещания. Появи се и нов играч на сцената на популизма, който заявява воля да управлява. На този фон единствено коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ застава пред българските граждани с конкретни цели и ясни предложения.“, заяви Миланов.

 

По думите му управленската програма на коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ е единствената, която може реално да бъде изпълнена. „Тя е консервативна, но залага на това, че ние ще надграждаме, а няма да правим революции с гръмки обещания от типа на - 700 лева пенсия, 1700 лева средна работна заплата, 7% повишение на БВП още тази година. Ние сме акцентирали и ще работим за осигуряване на добра среда за бизнеса в България. Предвиждаме и промени в данъчното законодателство, които са свързани само и единствено с намаляване на данъците, но не и тяхно увеличаване. Пример за това е идеята ни за намаляване на ДДС до 18%.“, каза Миланов.

 

Коалиция „Реформаторски блок – ПП Глас народен“ е с номер 21 в интегралната бюлетина.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев