Община Сливен

15 см. сняг натрупа в балкана: По пътя Чуката - Меча поляна – Българка – Раково работят екипи по зимно поддържане

------------------------------------
13.03.2017 / 15:29

В планинската част от територията на община Сливен вали сняг. На места е образувана снежна покривка от около 15 сантиметра. По информация на кметовете и кметските наместници на населените места, пътните артерии в района на Стара река, Новачево и Бяла са нормално проходими.

Експерти от общинската администрация тази сутрин извършиха проверка. Разпоредено е включване на техника и екипи от дружеството, което има договор с община Сливен за зимното поддържане.

По направлението от Чуката, отклонението от пътя Сливен - Ичера, посока Меча поляна – Карандила, е препоръчително да се преминава с автомобили с висока проходимост. Поради натрупания сняг, между 25 - 30 см., временно е възпрепятствана за движение отсечката Меча поляна - Българка. По пътя вр. Българка към с. Раково, през м. Даулите - до разклона за град Елена, вече е включена тежка техника. Пътят към село Раково е отворен.

Очаква се възстановяването на нормалната проходимост на тези пътни отсечки да приключи в ранния следобед на днешния ден.

Препоръчваме пътуващите да бъдат с повишено внимание и оборудвани автомобили.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев