Община Сливен

Бюрото по труда в Сливен обяви 20 свободни места за студенти за пощальони в Германия

...
12.03.2017 / 10:16

Бюрото по труда в Сливен обяви 20 свободни места за студенти за пощальони в Германия, съобщи за Радио „Фокус”-Сливен експертът от Бюрото по труда Росица Хаджигеоргиева. Търсят се пощальони и разносвачи-сортировачи на писма в пощенски офиси в Манхайм, Хайделберг и Умгебунг.

Кандидатите трябва да сортират писма и да ги разнасят от къща на къща, като се придвижват с велосипед. Студентите, трябва да се обучават в български висши училища, да бъдат задочна форма на обучение или последен курс. Кандидатите за работата трябва да владеят много добре немски език. Заплащането е 12,02 евро на час. Периодът, за който ще бъдат наети студентите е от юни до октомври, или най-малко 8 седмици. Работодателят ще помогне при търсенето и намирането на квартира, като стая в района струва между 300-400 евро/месец на човек, обясни Росица Хаджигеоргиева. Пътуването до Германия се заплаща от кандидатите.

Документите, които се изискват при кандидатстване са автобиография на немски език и уверение за студент, подпечатано от висшето учебно заведение. В случай на одобрение уверението трябва да се преведе на немски език от заклет преводач.

Крайната дата за кандидатстване е 15 март.

Фокус
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев