Община Сливен

ДПС представи своите депутати в препълнената зала "Сливен". Мустафа Карадайъ: ДПС единствена се бори срещу омразата

------------------------------------
10.03.2017 / 21:21

Доброто винаги побеждава. ДПС е партия, която залага на доброто и ще става все по-силна. Изобщо не се съмнявайте в това. Това обяви пред препълнената зала”Сливен” водачът на листата на ДПС Янко Янков. Тази вечер движението представи своите кандидати за депутати в присъствието на председателя на партията Мустафа Карадайъ , зам.- председателката Фелиз Хюсменова, лидерът на младежкото ДПС Илхан Кючук, който е евродепутат, и други гости.

„За нас Сливен е номер едно. Правили сме и ще правим много неща за града и региона. Основното е качеството на живот. Всеки човек да се чувства щастлив там, където живее. Независимо какъв е. Да знае, че държавата му е майка, а не мащеха”, заяви Янко Янков, който завърши речта си със стихове на Недялко Йорданов и бе аплодиран бурно от множеството.

„Нека да спасим България, като на 26 март гласуваме с бюлетина номер 9”, заяви в речта си Мустафа Мустафов, областен лидер на ДПС. Той подчерта, че вярва в доброто представяне, защото листата на партията е изключително силна.

 

ДПС е единствената партия, която се бори срещу омразата, разделението и противопоставянето. Това заяви в Сливен председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, по време на представянето на листата за народни представители в Сливен, съобщава Радио „Фокус“ – Сливен.

„Вече 27 години ДПС отстоява завета на Левски да живеем равни и всички заедно, независимо от произхода и вярата си, в чиста и свята република“, заяви Карадайъ. Той подчерта, че ДПС е единствената сила, способна да се противопостави на омразата и разделението, да обедини хора с различен произход и вероизповедание, давайки им защита и сигурност.

„В последните две години има хора, които се опитват да ни поставят на опасния път на омразата и разделението, но ние няма да им позволим, защото заедно имаме кауза и цел – да спасим България“, заяви Карадайъ.

Той припомни, че ДПС са били в основата на исканията за демократични промени, както и че по времето, когато Движението е било част от управлението на страната, са реализирани стратегически цели като членството на България в ЕС, стабилност и икономически растеж.

Мустафа Карадайъ призова жителите на Сливен да подкрепят кандидатурата на заместник – председателя на партията Янко Янков за пети мандат в Народното събрание, като гарант за защита на интересите на жителите на Сливен и четирите общини от областта.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев