Община Сливен

Кметът на Сливен Стефан Радев откри Отборните срещи по борба за кадети в спортна зала „Васил Левски“

------------------------------------
10.03.2017 / 15:38

Кметът на община Сливен Стефан Радев откри Отборните срещи по борба за кадети в спортна зала „Васил Левски“. Участват шест отбора с общо 110 от най-добрите спортисти по борба свободен стил в страната - "Локомотив" – Горна Оряховица, "Юнак-Локомотив" – Русе, "Илия Павлов" - Велико Търново, "Димитровград" - Димитровград, "Черноморец-свободна борба" - Бургас и АСК "Сливен". Състезателите, които участват в днешните отборни срещи, ще представят страната ни през 2024 година на Олимпийските игри.

 

„За мен е чест Сливен да бъде домакин на срещи между най-добрите кадети в борба свободен стил в България. Нашият град е със сериозни традиции в този спорт и аз неведнъж съм имал възможността да изразя своята подкрепа. Целта ни е да развиваме всички видове, да се стремим да осигуряваме по-добри условия и да се радваме на постиженията нашите състезатели. Благодаря на всички, които дават своя сериозен принос за подготовката на шампиони, които прославят Сливен в страната и по света. Надявам се сред вас да са бъдещите олимпийски шампиони на България!“.

 

Надпреварата се организира от Българската федерация по борба , Министерството на младежта и спорта, АСК Борба Сливен, със съдействието на Община Сливен.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев