Община Сливен

С добро настроение, стихове и песни, членовете на Пенсионерски клуб 1 в Нова Загора отбелязаха Международния ден на жената 8 март

------------------------------------
09.03.2017 / 15:55

Традиционно, с добро настроение, стихове и песни, членовете на Пенсионерски клуб 1 в Нова Загора отбелязаха Международния ден на жената 8 март. Празненството беше уважено от председателя на Общински съвет Георги Николов, заместник-кметовете Светла Стоянова и Ивайло Енев и народния представител в последното Народно събрание Галя Захариева. Новият председател на ПК1 Маргарита Милева, използва приятния повод, за да връчи Грамота за почетен председател на Янка Танева, която повече от 22 години ръководеше и управляваше ПК 1 с мъдрост и далновидност, в духа на хубавите български традиции.Заместник-кметът Светла Стоянова поднесе на г-жа Танева подарък и грамота от името на кмета Николай Грозев, за дългогодишна работа в полза на хората от златната възраст. „Изразявам искреното си уважение и възхищение към всички Вас, за мъдростта, благородството, труда, опита и вярата, с която посрещате всеки нов ден. Благодаря Ви за любовта и търпението, с които се грижите за децата и внуците си, възпитавайки ги в истинските семейни ценности! Благодаря и на г-жа Танева за ползотворната ни съвместна работа през изминалите години. В духа на вчерашния специален ден отправям към нея и всички Вас пожелания за крепко здраве,бодър дух, дълголетие, уют и повече споделени мигове с любимите хора, които да изпълват дните Ви с радост”- каза г-жа Стоянова.Г-жа Танева от своя страна изрази своята признателност към всички присъстващи и към ръководството на община Нова Загора за дългогодишното взаимно сътрудничество и разбирателство.

Празненството продължи с изпълнения на Групата за стари градски песни към клуба – „Спомени”.Специален музикален поздрав към всички присъстващи отправи и Вокална група „Златен грозд”, с. Кортен..

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев