Община Сливен

Община Сливен извърши основен ремонт на сграда за новото общинско предприятие „Градска мобилност”

------------------------------------
09.03.2017 / 15:50

Новосформираното общинско предприятие „Градска мобилност” ще се помещава в двора на бившия зенитен полк в Сливен. Общината извърши ремонт на караулно помещение, обособено за административна сграда на предприятието за синята зона на Сливен. Стойността на ремонта е 29 830 лева с ДДС.

 

По заповед на кмета Стефан Радев, на 6 март, комисия е направила оглед на извършеното строителство и е констатирала, че СМР на обекта са извършени качествено и в срок.

 

Направен е основен ремонт на покрива на помещението, положена е хидроизлация, измазани са комините, сменена е обшивката на поцинкованата ламарина, монтирани са водосточни тръби с казанчета. Направена е нова външна мазилка. Положена е нова минерална мазилка по цокъл. Изградено е ново стълбище. Боядисани са фасадите. Направен е цялостен вътрешен ремонт, подмяна на дограма и ел. инсталация. Изграден е санитарен възел. Обособени са три кабинета, изградена е външна чешма. Дворът е почистен от растителност и отпадъци.

 

Мястото ще бъде обособено и за репатриране на колите, които не са потърсени от собствениците си, колите, които са вдигнати от т.н. кола „паяк”, защото пречат на движението в града и трябва да бъдат преместени.

 

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев