Община Сливен

Избори 2017: В Сливен бяха представени кандидатите за народни представители на "Реформаторски блок - Глас Народен"

------------------------------------
07.03.2017 / 20:24

Кандидатите за народни представители на КП “Реформаторски Блок – Глас Народен“ от 21 избирателен район – Сливен бяха представени в града от водача на листата адвокат Борислав Миланов, съобщава Радио „Фокус“.

Реформаторите залагат на професионалисти, всеки във своята област, като в листата са включени лекари, инженери, юристи, икономисти и агрономи. Всяка партия, участник в коалицията, е излъчила най- добрите си специалисти, които ще работят, за да реализират приоритетите, заложени в предизборната програма. А те, според Борислав Миланов, са подкрепа за развитието на средната класа у нас и растежа на икономиката като цяло.

За целта “Реформаторски Блок – Глас Народен“ предлага намаляване на ДДС до 18% за четири години и увеличаване на регистрационния праг за ДДС от 50 000 на 200 000 лв., което, счита Миланов, ще даде глътка въздух на малките и средни фирми. Освен това, реформаторите ще залагат на повишаване качеството на образование и здравеопазване.

Специално за Сливен от “Реформаторски Блок – Глас Народен“ ще работят за реализиране проекта на Индустриална зона за града. По инициатива на местния представител на коалицията и втора в листата д-р Нина Борова, ще се настоява за проверка на ефективността на оловните капаци на урановите шахти в планината над Сливен.

„Надявам се да изпълним целта си да обединим десницата, да съберем разпиляното във времето, за да не допуснем следващото правителство да бъде сформирано от ДПС и БСП, което неизменно ще доведе до усещане за дежа вю, ще върне страната там, където бе по време на управлението на левите правителства“, заяви Борислав Михайлов.

Затова реформаторите залагат на подкрепата на дясномислещите, високообразовани и развиващи собствен бизнес хора. Те разчитат на техните гласове на предстоящия вот на 26 март. "Фокус"

 

Людмила ЙОРГОВА

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев