Община Сливен

Задържаха криминално проявена жена от Сливен за кражба на лотарийни билети... Задигнаха съобщителен кабел в село Съдиево

------------------------------------
07.03.2017 / 10:24

Криминално проявена жена е задържана за кражба на лотарийни билети от бензиностанция в гр.Сливен. На 6 март в 15:00 часа в дежурната на РУ-Сливен е получено съобщение от управителката на бензиностанция, намираща се в гр.Сливен, че преди 30 минути е извършена кражба от обекта на 35 бр.лотарийни билети на обща стойност 105 лв. От проведените незабавни издирвателни мероприятия, сливенските криминалисти са установили и задържали криминално проявената за кражби, 25 годишна Р.Х. от с.Червен, общ.Асеновград. При извършените процесуално-следствени действия са установени част от отнетите лотарийни билети. По случая е образувано бързо производство.

 

На 6 март в РУ-Сливен е образувано бързо производство срещу 19 годишен мъж от с.Крушаре, управлявал в с.Гергевец лек автомобил "Ауди 80", в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без съответното свидетелство.

 

Новозагорските криминалисти задържаха 33 годишен мъж, извършил кражба на съобщителен кабел. За времето от 1 март до 2 март в землището на с.Съдиево, северно от селото неизвестно лице, след като е направило изкоп е извършило кражба на около 250 метра недействащи съобщителни кабели, различен тип, собственост на БТК. След проведени издирвателни мероприятия е установен и задържан М.М. от с.Каменово, общ.Н.Загора, който доброволно е предал част от откраднатия кабел. Работата по случая продължава.

 

Служители от “Охрана на обществения ред “ при РУ-Нова Загора по време на извършена проверка на лице са установили наличие на високо рисково наркотично вещество. На 6 март в 18,00 часа в гр.Нова Загора полицейски служители спират за проверка 42 годишен мъж от гр.Ямбол. При проведения разговор лицето предало доброволно едно станиолено топче с тегло 0,09 грама, което при направения полеви тест, реагирало на наркотично вещество хероин.

Образувано е досъдебно производство срещу лицето.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев