Община Сливен

Соня Келеведжиева поставя на сцена нов спектакъл по едноименната нейна драма „Отвъд мечтаното“

------------------------------------
07.03.2017 / 09:08

Изявеният културен деец и общественик Соня Келеведжиева поставя на сцена нов спектакъл по едноименната нейна драма „Отвъд мечтаното“. Предпремиерата може да се види в обновената зала „Сливен“ на 24 март 2017г от 17.30 часа, а премиерата гостите и жителите на Сливен могат да посетят от 19.15 часа на същата дата.

За трафика на хора като престъпление срещу човешката свобода и като „робството на 21- век“, като печеливш престъпен бизнес, говори открито новата драма на Соня Келеведжиева „Отвъд мечтаното“. На ръба между доброто и злото, между страха и надеждата се движи действието. В центъра на драмата е повратният живот на Мила и семейството й, на Виктория и сина й. Всичко започва с любов и завършва... с любов. Зрителите ще бъдат потопени в един колкото реален, толкова и измислен свят, в който поставени на дискусия са извечните проблеми: родители- деца, робство- свобода, отчаяние- надежда, спасение, вяра и любов. Превъплъщенията на актьорския състав от „Класика“ при ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ ще помогнат на зрителите да надникнат отвъд мечтаното, ще ги накарат да повярват в победата на любовта и доброто в света на моралната разруха.

Актуалната проблематика, неочакваните обрати, изненадите, преплитането на реалност и фантазност ще провокират любопитството, ще разпалят страстите, ще извикат неприязън към моралната деградация и липсата на ценности, ще провокират борба със съвременното зло, каквото е трафикът на хора.

Сценарий и режисура- Соня Келеведжиева.

"Наблюдател"
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев