Община Сливен

Областният управител Татяна Петкова проведе работна среща със секретарите на общини в област Сливен за предстоящите избори

------------------------------------
06.03.2017 / 14:35

На 06.03.2017 г. областният управител Татяна Петкова проведе среща със секретарите на общините в област Сливен. На срещата присъстваха още председателят на РИК 21 Сливен Росица Тодорова и техническият екип към Областна администрация Сливен.

Сред дискутираните теми беше определянето на помещения от страна на общините, в които да се съхраняват бюлетините и изборните книжа и материали от получаването им от Областна администрация до предаването им на секционните избирателни комисии, както и помещения за съхраняването на бюлетините, протоколите и другите книжа от произведените избори. Помещенията ще бъдат проверени дали отговарят на изискванията от комисия на 7 март. След инспектирането на помещенията, областният управител ще изпрати обобщената информация в ЦИК и Администрацията на Министерски съвет.

Друга тема бяха обученията, които РИК ще проведе на членовете на секционните избирателни комисии. Обученията ще бъдат на 16 март за общините Нова Загора, Котел и Твърдица, а на 17-18 март - за община Сливен.

Бяха обсъдени и други въпроси от оперативен порядък, свързани с боравенето с изборните книжа и материали от страна на секционните избирателни комисии.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев