Община Сливен

16-годишният Мишо от Сливен взриви „Гласът на България”, предизвика война между менторите

------------------------------------
06.03.2017 / 09:19

Невероятно талантливият Мишо Мишев от Сливен разпали истинска война сред менторите на „Гласът на България“.

В разпрата си в чий отбор да попадне 16-годишното чудо от ромски произход Графа засегна жестоко Поли Генова и я обвини, че е неискрена в стремежа си да се добере до таланта. Това докара певицата до сълзи, които пък накараха Графа да се почувства зле и да й се извинява. И факт, за Мишо битката между менторите беше жестока.

Момчето не просто извади страхотен глас, но и доказа, че се борил, за да реализира мечтата си да пее. Бягал дори от вкъщи, защото родителите му били против да се развива с музика.

Толкова силно обаче впечатлил директорката на музикалното училище в Стара Загора, че тя потърсила помощ от различни организации, които поели стипендията на Мишо, за да се премести да учи и живее в града на липите. „Ако не се занимавам с музика, няма смисъл да живея“, казва талантливото момче. В шоуто то беше заедно с баща си, който се просълзи от гордост, когато видя реакцията на публиката и журито след изпълнението на сина му. „Този глас чакахме“, бяха единодушни всички ментори. Мишо избра отбора на Графа, от което на Поли още повече й потънаха гемиите. "Блиц"

 

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев