Община Сливен

Марешки със скандално признание: Давал съм подкуп и пак бих дал, ако трябва да отворя бензиностанция в София

------------------------------------
02.03.2017 / 12:55

Понякога съм давал подкупи, защото нямах избор. Подкуп ми е искан от политически формации, които са управлявали в определени моменти. Това призна бизнесменът и лидер на партия „Воля” Веселин Марешки в студиото на Би Ти Ви.

Марешки заяви, че по времето на правителството на Пламен Орешарски е бил викан в централата на БСП на „Позитано”. „Поискаха определени неща от нас. Странен беше разговорът и безсмислен, но след това имаше реакция – отрицателна за мен, защото аз не отговорих на очакванията”, посочи Марешки.

„Говорих с един човек, който ми каза: председателите при нас се сменят, но аз съм съм винаги тук”, отбеляза Марешки, след което призна, че е разговарял с Димитър Дъбов.

Той обясни, че имат такива системи, които включват и изключват и с нещо заглушават стаите си. Бизнесменът призна също, че би дал подкуп, ако чиновник му го пoиска.

„Ако трябва спешно да си отворя бензиностанцията в София и някой ми пречи, а целта е българските граждани да я получат, аз ще се поддам”, разкри той.

„Ако дребен чиновник ми поиска 5000 лева за един подпис, аз какво да направя? Няма да вляза никога в схемата, ще направя дребен компромис”, каза Марешки.

Бизнесменът бе категоричен, че ако българските граждани решат, ще бъде по-добър от всички досегашни премиери. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев