Община Сливен

Община Сливен изгради газово отопление на покритата лекоатлетическата писта в спортна зала "Дружба"

------------------------------------
01.03.2017 / 14:45

Община Сливен завърши строителството на газовата инсталация на покритата лекоатлетическа писта в спортна зала „Дружба”, която се намира в парк „Юнак”. Обектът е финансиран изцяло от Министерството на младежта и спорта.

Изграждането на инсталацията започна в края на април миналата година. Строително-монтажните дейности са изпълнени качествено и съобразно одобрените проекти. На 27 февруари 2017 г. започнаха пусковите дейности и предстои провеждането на 72-часова проба при експлоатационни условия на газопроводната инсталация и изградените съоръжения.

 

Възложител е Министерството на младежта и спорта. Строителните дейности се изпълняват от „Овергаз инженеринг” АД, Ямбол. Консултант (строителен надзор) е „НЕА Инженеринг” АД, София. Проектант е „Газтек БГ” АД, Ямбол.

 

За обекта е предвидено и изпълнено изграждане на сградна газопроводна инсталация за захранване на 22 инфрачервени излъчватели за отопление на покритата лекоатлетическа писта.

 

Община Сливен, в качеството си на собственик, финансира изграждането на необходимите съоръжения за присъединяване на спортната зала към газоразпределителната мрежа на Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев