Община Сливен

Деца закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и областния управител Татяна Петкова

------------------------------------
01.03.2017 / 12:51

Ученици от ОУ "Панайот Хитов" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късмет.

Служителите на Община Сливен също бяха изненадани с мартеница. Техните работни места бяха посетени от танцьори на Ансамбъла за народни песни и танци, които бяха облечени в народни носии. Изненадата бе подготвена от кмета Стефан Радев.

И синдикалната организация на КНСБ в града донесе радост в сградата на Общината. Изглеждащи като Пижо и Пенда, представители на организацията закичиха с мартеници служителите.

 

Ученици от 3-ти и 6-ти клас на Основно училище „Панайот Хитов“ – Сливен посетиха днес областния управител. Облечените в народни носии деца закичиха Петкова с мартеница и пожелаха здраве, късмет и много лични и професионални успехи.

От своя страна областния управител благодари и също подари на децата мартенички с пожеланието да са бели и червени, румени и засмени и да имат много успех в училище.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев