Община Сливен

Днес гласуват бюджета на община Твърдица за 2017 година

------------------------------------
31.01.2017 / 09:02

Бюджетът на Твърдица за 2017-та година ще бъде гласуван на днешната сесия на Общинския съвет. В предварителния дневен ред са включени 11 предложения.

Сред останалите предложения са приемане на годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост и предложение относно Одобряване на План-сметка за разходите за дейностите по събирането,извозването и обезвреждането на битови отпадъци и поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване на територията на община Твърдица за 2017 година.

 

Общинските съветници ще разгледат още молба за издаване на разрешение за изграждане на рекламно съоръжение тип БИЛБОРД на територията на Шивачево , както и приемане планове на читалищата и годишната програма за развитие на читалищната дейност в Община Твърдица за 2017, предоставяне на пасища, мери и ливади от ОПФ на земеделски стопани животновъди за общо и индивидуално ползване и промени в структурата на персонала в делегираната от държавата дейност „Общинска администрация”. "Дарик"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев