Община Сливен

Марешки щял да свали цената на бензина на 1.80, ако дойде на власт

------------------------------------
30.01.2017 / 15:27

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки обеща, че ако дойде на власт, до една година в цялата страна цената на масовите горива ще бъде 1,80 лева.

"Няма да позволим българският народ и бизнес да бъде мародерстван! Вълната на недоволството на хората е толкова голяма, че на 26 март ще видите резултата!", заяви той.

Той обясни как може да си позволи да продава гориво на по-ниски цени.

"Със снижаване на разходите, с по-големи обороти от повече доволни клиенти постигам такъв ефект, че мога с по-нисък марж да обслужвам разходите си и хората да са доволни", допълни бизнесменът. Марешки обяви, че на 26 февруари за откриване на предизборната си кампания ще представи пълна разбивка на бизнеса с горива, за да се разбере българинът при едно зареждане с колко е ограбван за всички тези години, когато той не е бил на пазара.

Той заяви, че се притеснява от купуването на гласове на предсрочните парламентарни избори на 26 март. "Ясно е кой купува гласове. Този, който държи властта, той купува гласове. Подложен съм на загуби от това, че конкуренцията купува гласове", коментира фармацевтичният бос, цитиран от БНР.

Марешки отправи и молба към служебния кабинет, макар да знае, че едва ли ще го чуят: "След като сме показали големи резултати на президентските избори и след като за всички е ясно, че сме част от бъдещия парламент, да се осигури по едно място в комисиите, за да можем да ги подпомогнем в основната им работа да гарантираме честността на изборите. Според него законово това може да се случи". "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев