Община Сливен

В квартал "Комлука" ще се проведе първа изнесена приемна на ВиК - Сливен

-------------------------------
30.01.2017 / 13:02

Първата изнесена приемна на „ВиК“-Сливен ще се състои в края на тази седмица в квартал “Комлука“. От 12 до 18 ч. на 3 февруари 2017 година, в Клуба на пенсионера на ул. „Булаир“ /в двора на училище „Хаджи Мина Пашов“/, гражданите на кв. “Комлука“ могат да поставят пред ръководството на „ВиК“-Сливен интересуващите ги въпроси и да получат отговор на своите проблеми.

Питанията могат да бъдат поставяни устно пред представителите на ръководството на водния оператор или да бъдат подадени в писмен вид в приемната. Записвания за участие в изнесената приемна на „ВиК“-Сливен: предварително на 2 и 3 февруари до обед, на тел. 0884 362852 или на място в приемната от 12 часа на 3 февруари.

 

Приемната в кв. „Комлука“ в Сливен е първата от поредицата изнесени приемни на „ВиК“-Сливен в кварталите на Сливен и населените места на територията на Сливенска област. Целта е ръководството на „ВиК“-Сливен да се запознае отблизо с проблемите на своите абонати, да чуе въпросите, които ги тревожат, и да намери най-бързото им и вярно решение.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев