Община Сливен

„Безопасна любов” - иновативна АНТИСПИН кампания на Сдружение "Жажда за живот" в Сливен

------------------------------------
30.01.2017 / 09:11

Сдружение „Жажда за живот” - Сливен за пореден път ще докаже новаторското си мислене по темите за безопасния сексуален живот. И тази година организацията подготвя атрактивна и уникална за Сливен АНТИСПИН кампания. Тя ще премине под мотото „Безопасна любов”, а повод за нея е Деня на влюбените – 14 февруари.

Предизвикателство е отправено към средните училища в града. Всяко от тях ще има възможността да се представи със своя програма. А още по-голямо е предизвикателството към организаторите от „Жажда за живот” и журито - те до последния момент няма да знаят кой с какво точно ще се представи.

Каним ви да се изненадаме заедно от креативността на сливенските младежи на 14 февруари 2017 г. от 18:30 часа в залата на Военен клуб – Сливен.

Активно в организиране на събитието се включват Елена и Вики, които са доброволци в „Жажда за живот” по проект "Връстници обучават връстници за превенция на сексуално предавани болести", финансиран по програма Еразъм+.

А за най-добрите са предвидени неочаквани награди.

„С много настроение отново ще напомним на младите, че можем да се обичаме здравословно, безопасно и разумно”, заяви координаторът в „Жажда за живот” Веселин Цветанов и допълни, че интересното тепърва предстои.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев