Община Сливен

Годишно събрание на сливенското Дружество за приятелство с народите на Русия и ОНД се проведе днес в Областна администрация - Сливен

------------------------------------
26.01.2017 / 13:51

На 26.01.2017 г. в конферентната зала на Областна администрация Сливен се проведе годишното събрание на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД – Сливен. Поканена за откриването беше областният управител Татяна Петкова, като присъстваха председателят на дружеството Марин Кавръков и членовете му.

 

„Запозната съм с дейността на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД. Приятно впечатление ми прави, че Вие винаги активно участвате в честването на националните празници, както и при отбелязването на други исторически дати,“ каза Петкова и допълни, че от години следи ежегодния Фестивал на руската песен. „Пожелавам Ви все повече участници и с всяка година фестивалът да става все по-добър. Поздравявам Ви за ентусиазма и желанието, с които реализирате Вашите идеи. Желая здраве, много успехи, положителни емоции и да осъществите все повече Ваши инициативи, а аз и екипът ми ще продължим да Ви подкрепяме, както и досега,“ завърши областният управител.

 

Петкова и Кавръков връчиха на членове на сливенското дружество дипломи от проф. Захариев – председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, за активна дейност за развитието на сътрудничеството между България и Руската федерация и народите от ОНД.

 

Събранието продължи с отчет за изминалата година и приемане на програмата за настоящата.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев