Община Сливен

Фейсбук закри профила на Кеворк Кеворкян (агент Димитър)

------------------------------------
24.01.2017 / 09:11

"Преди седмица закриха профила ми във Фейсбук без никакви обяснения. А пък аз мислех, че това е „земя на свободните и дом на храбрите“, както се пее в американския химн", написа журналистът Кеворк Кеворкян, който все още има достъп до социалната мрежа през официалната си страница.

 

"В профила ми няма нито един ред, от който да се срамувам. Болшинството от текстовете там са препечатани от страницата ми във Фейсбук.Тя все още съществува. Скромните ми текстове са посветени на кризите, които раздират България – дивотиите на политиците ни, бежанският Апокалипсис, Циганското Надигане. В крайна сметка – посветени са на гаврите, които изтърпява днешният българин. Тези текстове се ползваха с успех, за което съм благодарен на читателите си. Те неизменно се препечатваха и в няколко сайта, със съвършено различна политическа ориентираност. Да не излезе, че и те не спазват някакви правила на Фейсбук", пише журналистът обявен като агент Димитър.

 

Той написал и писмо до администраторите, за да разбере какъв е проблемът.

 

Отговорът:

 

„Здравейте,

Вашият профил е деактивиран поради нарушаване на Условията за ползване на Facebook. За съжаление, това означава, че няма да активираме профила ви по никакъв начин.

Facebook е общност, където хората се свързват да споделят с приятелите си чрез своите реални идентичности. Това означава, че:

- Вашият профил трябва да бъде с истинското ви име и рожден ден.

- Позволени са профили единствено на хора. Нарушение на политиката на Facebook е да се използва профил, който да представлява нещо друго, което не сте вие (например: знаменитости, домашни любимци, идеи, предмети).

- Не се допуска използване на профил за многократно изпращане на съобщения до непознати с цел бизнес или запознанства.

 

Благодаря,

Кейти

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев