Община Сливен

На 28 януари в Сливен стартират информационни дни на кариерата

------------------------------------
23.01.2017 / 11:08

Стартира стратегическа инициатива за привличане на кадри за най-големите работодатели от Тракия икономическа зона в района на Пловдив, организирана от JobTiger.

Представители на Сенсата Технолоджис България, АББ България, Белла България, Кауфланд България, Либхер Хаусгерете – Марица, Биомашиностроене и Галакси Инвестмънт Груп ще присъстват на събитията, за да презентират свободните позиции и изискванията към тях. Над 5000 работници търсят предприятията през 2017 г. Срещите с работодателите ще се провеждат в градовете Ловеч, Сливен, Стамболийски, Монтана и Бяла Слатина.

 

В Сливен събитието ще се състои на 28 януари (събота) от 10:00 до 13:00 часа в Народно читалище "Зора" на пл. "Хаджи Димитър" № 1. Организаторите от JobTiger ще проведат и предварителна среща на 25 януари (сряда) от 18:00 до 19:00 часа в Механа „Старото село“ на ул. „Хаджи Димитър“ 2, на която ще разяснят на търсещите работа как могат да се подготвят за срещата с работодателите. Ще бъде представена и информация за възможностите за преместване и условията на живот в Пловдив. Община Пловдив заявява подкрепата си за проекта и готовност да осигури достатъчно места в училищата и детските градини за записване на децата при преместване на цели семейства. Инициативата е подкрепена от „Клъстер Тракия икономическа зона“ и фондация “Тръст за социална алтернатива“.

 

Подробен график на проекта е публикуван на сайта: plovdiv.careerdays.bg

"Топ новини"
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев