Община Сливен

Общинска отчетно- изборна конференция на СОСЗР- Сливен

------------------------------------
23.01.2017 / 08:16

На 19.01.2017 г. е проведе отчетно-изборна конференция на Общинската организация на СОСРЗ в град Сливен. В работата на конференцията участие взеха: областният управител - г-жа Татяна Петкова, председателя на Общинския съвет- г-н Димитър Митев, Зам. командира на в.ф. 22220 подполковник Николов, подполковник Иванов- Началник ВО-Сливен, Началника на Военен клуб Сливен. Те приветстваха работата на конференцията и засвидетелстваха своята готовност да окажат подкрепа на всички инициативи на организацията в областта на военно-патриотичното възпитание на младежта и социалната политика на Съюза към своите членове.

В доклада и в изказванията нееднократно бе подчертано неговият принос за устойчивото организационно укрепване на общинската организация на Съюза. В доклада председателя на организацията о.р. майор Митко Манев остро и правдиво открои проблемите, които през отчетния период следваше да бъдат решавани, обосновавайки ги с незавидното състояние на Българската армията, което е следствие от неспирните реформи и отношението на държавата към българските военнослужещи- кадрови и резервисти.

Както в доклада, така и в изказванията не бяха спестени критичните оценки към ръководството на Общинската организация. Отправени бяха конкретни предложения за осъвременяване и подобряване дейността на Общинския съвет на СОСЗР- Сливен.

За Председател на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в град Сливен, бе преизбран о.р. майор Митко Михнев Манев, а за секретар- о.з. майор Съби Щерев Тодоров.Заместниците на председателя, ще бъда избрани на заседание на ръководството през следващата седмица

Избраното ново ръководство заяви пред участниците в конференцията своята амбиция за коренно и устойчиво преустройство на работата си, съобразена с критиките и конкретните предложения, заявени от трибуната.

Конференцията прие текста на Поздравителен адрес до новия президент и главнокомандващ БА г-н Румен Радев.

 

С уважение:

Председател на Общ. съвет на СОСЗР- Сливен

о.р майор ……………../ М. Манев /

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев