Община Сливен

До 15 см. е новата снежна покривка в населени места от община Сливен

------------------------------------
20.01.2017 / 11:00

Новата снежна покривка през последното денонощие в населените места от равнинната и от планинската част на община Сливен е до 10-15 сантиметра, информира инж. Снежана Кънева, началник отдел "Сигурност и управление при кризи" в общинска администрация. Има заледени участъци и образувани коловози в някои от междуселищните пътни връзки, с което задължително следва да се съобразяват всички пътуващи. С особено внимание трябва да се преминава по направленията Голямо Чочовени, Глуфишево, Чокоба, Панаретовци, Ковачите, Младово, Мечкарево, Самуилово и Старо село, където се извършва опесъчаване на пътното платно, посочи инж. Кънева. Тя допълни, че продължава работата по осигуряване и поддържане проходимостта на пътя в посока връх Българка - село Раково.

 

Пътят за Карандила е проходим при зимни условия и задължително с окомплектовани за зимни условия автомобили и с висока проходимост.

 

Всички общински пътища са проходими при зимни условия. Няма сигнали за закъсали автомобили и хора. Няма населени места без ток и вода.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев